网站标志
商品搜索
Search: 
会员登录信息
您好,欢迎光临本站!    请 登录  或  注册
当前位置
点评详情
发布于:2019-5-17 09:32:42  访问:5 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
πολιτικός απολογία απολογία ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ Πολιτικό πρόσωπο βάζει στο κάδρο της υπόθεσης ο Κάντας
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ Ένα πολιτικό πρόσωπο αλλά και υψηλόβαθμους στρατιωτικούς βάζει στο κάδρο της πολύκροτης υπόθεσης για την προμήθεια των......
Πολιτικό πρόσωπο βάζει στο κάδρο της υπόθεσης ο Κάντας ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ Αναφορές και σε υψηλόβαθμους στρατιωτικούς
Ένα πολιτικό πρόσωπο αλλά και υψηλόβαθμους στρατιωτικούς βάζει στο κάδρο της πολύκροτης υπόθεσης για την προμήθεια των αυτοκινούμενων πυροβόλων, ο Αντώνης Κάντας. Στην μαραθώνια απολογία του ο κατηγορούμενος αν και διευκρίνισε πως δεν έχει στοιχεία ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα δωροδοκήθηκαν, τους αποδίδει κομβικό ρόλο αφού ήταν, όπως λέει, σε θέσεις κλειδιά.
Ο Αντώνης Κάντας φέρεται να λέει στην απολογία του:
« Για την προμήθεια των αυτοκινούμενων πυροβόλων μέσω της Wegman, τρεις ήταν οι υπηρεσίες κλειδιά. Όχι γενικώς για τα αυτοκινούμενα πυροβόλα, αλλά για τα αυτοκινούμενα από την Wegman. Το 4ο επιτελικό γραφείο του ΓΕΣ, ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ όπου υπηρετούσε τότε ο Γ.Κ., ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ο 3ος κλάδος του ΓΕΣ και στην Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών, οι Κ..., Α..., Λ.... και Κ.... και βέβαια ο αρμόδιος υπαρχηγός».
Σε ερώτηση των ανακριτών αν τα συγκεκριμένα πρόσωπα δωροδοκήθηκαν ο Αντώνης Κάντας απαντά:
«Δεν ισχυρίζομαι ότι τα πρόσωπα αυτά δωροδοκήθηκαν, προσθέτω όμως ότι ήταν τα πρόσωπα κλειδιά για την υλοποίηση αυτής της προμήθειας, τα οποία ουδείς μπορούσε να αγνοήσει από τις εταιρείες, ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ χωρίς συνέπειες....»
Σε άλλο σημείο της απολογία του ο Αντώνης Κάντας «έδειξε» έναν «παλιό πολιτικό» χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει. Για περισσότερες απαντήσεις παρέπεμψε τους ανακριτές στον κατηγορούμενο ελληνοελβετό τραπεζίτη Φ.Λ. Στην απολογία του ανέφερε:
«Σε συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Ευσταθίου στην Πλουτάρχου, κατά την διάρκεια αυτής μπήκε στο γραφείο και ο Λ..., ο οποίος διέκοψε την συνάντηση και είπε: Πετάγομαι μέχρι τον πατέρα, δίπλα. Ρώτησα ποιος είναι ο πατέρας, και αυτός απάντησε΅: Παλιός πολιτικός, καλός φίλος, αλλά άπληστος. Όταν το 2008 τον συνάντησα εκ νέου στη Γενεύη, ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ τον ρώτησα ποιον εννοούσε με την φράση ο "πατέρας" και αυτός δεν αποκάλυψε το όνομά του».
Ο Αντώνης Κάντας θα περάσει και πάλι στο κατώφλι του ανακριτή αφού θα κληθεί να εισφέρει στοιχεία για όλες τις υποθέσεις εξοπλιστικών για τις οποίες έχει ομολογήσει ότι έλαβε μίζες.
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ Δείτε τεχνολογικά επιτεύγματα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!
Από ευέλικτες οθόνες κινητών που δε σπάνε με τίποτα μέχρι ιπτάμενες μετακινήσειςΟι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχετε δει στον κινηματογράφο μπορεί σε λίγα χρόνια να μην είναι και τόσο... φαντασίας, αλλά όλα όσα είδατε και σας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, να είναι η καθημερινότητά σας!
Από ευέλικτες οθόνες μέχρι ιπτάμενες μετακινήσεις, όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα του ανθρώπου του σήμερα, είναι εντυπωσιακά. 
Οθόνες «Youm»
Η Samsung είναι έτοιμη να ρίξει στην αγορά τα λεγόμενα «εύκαμπτα» κινητά. Τα νέα αυτά «έξυπνα» τηλέφωνα πέρα από τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες, έχουν άθραυστες οθόνες, καθώς είναι εύκαμπτες, προσφέροντας και ελκυστική όψη αλλά και Ασφάλεια, ενώ μπορούν να πάρουν πολλά σχήματα. Επίσης ένα ακόμα αξιοσημείωτο προτέρημα αυτού του κινητού είναι πως εκπέμπει οργανικό φως, κάνοντάς το «οικολογικό».
Διαφανής «πανοπλία» από αλουμίνιο 
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, εκτός του ότι ετοιμάζεται για επίθεση στη Συρία, παράλληλα προσπαθεί να εξελίξει την άμυνα των αεροσκαφών της. Έτσι, οι επιστήμονες είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν τα παράθυρα των πολεμικών αεροπλάνων με μαι διαφανή «πανοπλία« από αλουμίνιο (aluminum oxynitride). Πρόκειται για ειδικά αλεξίσφαιρα τζάμια, που αντέχουν στην τεράστια πίεση και κάνουν το αεροσκάφος «άτρωτο»
Τηλεπαρουσία
Η τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί από την Cisco και την AT&Τ, ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ κάνουν το Skype να μοιάζει παιχνίδι για μικρά παιδιά. Οι εταιρείες πάνε ένα βήμα πιο πέρα τα video conferencing με την τεχνολογία των λεγόμενων state-of-the-art. Ουσιαστικά κάνουν την ηλεκτρονική επικοινωνία πιο ευαίσθητη και ρεαλιστική, κάνοντας αυτούς που επικοινωνούν να νιώθουν πως είναι ακριβώς απέναντι. Η τεχνολογία αυτή έχει αισθητήρες και πιάνει» κάθε ερέθισμα, εκτός από το βίντεο και τον ήχο. Μέχρι στιγμής γίνεται προσπάθεια εξέλιξης και εφαρμογής της Τηλεπαρουσίας» (Telepresence), ώστε να χρησιμοποιηθεί από χειρούργους και από τον στρατό
Ο στρατιώτης του μέλλοντος
Εάν έχετε δει την ταινία «Elysium» με τον Ματ Ντέιμον, τότε δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το «Exoskeleton». Πρόκειται για μια στρατιωτική πανοπλία που κάνει τον στρατιώτη πιο γρήγορο, πιο δυνατό και ανίκητο! Δημιουργήθηκε από τον Steve Raytheon της εταιρείας Jacobsen. Το μόνο μειονέκτημα είναι τα πολλά καύσιμα που χρειάζεται, καθώς μπορεί να λειτουργήσει για οκτώ ώρες και μετά χρειάζεται ανεφοδιασμό.
Φακοί επαφής που αλλάζουν χρώμα
Πρόκειται για ένα τεχνολογικό-ιατρικό επίτευγμα. Επιστήμονες δημιούργσαν ειδικούς φακου΄ς επαφή, οι οποίοι αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το επίπεδο σακχάρου στο αίμα. Ομάδα βιοχημικών μηχανικών του πανεπιστημίου του Δυτικού Οντάριο έχουν αναπτύξει μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια, τα οποία αντιδρούν με τα μόρια της γλυκόζης στα δάκρυα ενός ατόμου, προκαλώντας την αλλαγή του χρώματος, όταν το επίπεδο σακχάρου στο αίμα είναι χαμηλό.
Σπρέι ενέργειας
Ό,τι πρέπει για όσους θέλουν να κόψουν τον καφέ και τα λεγόμενα « ενεργειακά» ποτά. Ειδικοί έφτιαξαν ένα σπρέι το οποίο περιέχει καφεΐνη και όταν κάποιος ψεκαστεί στο λαιμό, το δέρμα απορροφά όση καφεΐνη και ενέργεια χρειάζεται και διανέμεται μέσα στο σώμα όλη την ημέρα.
3D Εκτύπωση
Η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι γεγονός. Μπορεί πλέον ο καθένας να εκτυπώσει ό,τι θέλει με τρεις διαστάσεις. Μόνο που παραμένει εξαιρετικά ακριβή μια τέτοια εκτύπωση. Όμως το μόνο σίγουρο είναι πως θα φέρει τεχνολογική «επανάσταση», καθώς η τρισδιάστατη τεχνολογία δεν είναι πλέον προνόμιο του ψηφιακού κόσμου.
Jetpacks
Στο άμεσο μέλλον οι μετακινήσεις των ανθρώπων θα αλλάξουν ριζικά. Τα Jetpacks είναι -όπως βλέπετε και στη φωτογραφία- μικρές συσκευές που επιτρέπουν στους ανθρώπους να κάνουν τις μετακινήσεις τους πετώντας. Τί είναι αυτό όμως που θα κρατήσει τους ανθρώπους «γειωμένους»; Η ακριβή τιμή του, καθώς μία πτήση για 30 λεπτά κοστίζει 100.000 δολάρια.
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ Συνωστισμός τάνκερ στον Περσικό
Δείτε στο protothema.gr αποκλειστικές φωτογραφίες από την κίνηση στο αγκυροβόλιο του εμιράτου της Φουτζέιρα - Εφοπλιστές και ενεργειακές εταιρείες σπεύδουν να «φορτώσουν» προτού εκτιναχθεί η τιμή του πετρελαίου σε περίπτωση που οι ΗΠΑ χτυπήσουν τη ΔαμασκόΟλα τα διαθέσιμα σούπερ τάνκερ της υφηλίου έχουν μαζευτεί την τελευταία εβδομάδα στον Περσικό. Η κρίση με την Συρία και η αναμενόμενη άνοδος της τιμής του πετρελαίου εάν τελικά οι ΗΠΑ χτυπήσουν, προβληματίζουν έντονα τους πετρελαικούς κολοσούς που έσπευσαν να πάρουν "θέσεις μάχης" πριν πέσουν οι πρώτες βόμβες στη Δαμασκό.
Ετσι, εκατοντάδες τάνκερ από όλο τον κόσμο έχουν μαζευτεί τις τελευταίες μέρες στον Kόλπο στην προσπάθειά τους να φορτώσουν όσο περισσότερο πετρέλαιο μπορούν, καθώς μια πίθανή πολεμική ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή θα εκτοξεύσει την τιμή του μαύρου χρυσού στα ύψη.
Οι αναλυτές της Societe Generale δεν αποκλείουν μιαν άνοδο της τιμής του μαύρου χρυσού στα επίπεδα των 125 δολαρίων με το ξεκίνημα των αεροπορικών βομβαρδισμών στη Συρία. Στην περίπτωση δε που οι επιθέσεις αυτές οδηγήσουν έστω σε προσωρινή διακοπή της εξόρυξης και διανομής πετρελαίου στην ευρύτερη περιοχή, οι ειδικοί της SocGen "βλέπουν" την τιμή στα 150 δολάρια ανά βαρέλι.
Αντίστοιχες είναι και οι προβλέψεις των αναλυτών της Bank of America Merrill Lynch: 120 δολάρια το βαρέλι για το αργό στο ξεκίνημα της "πολεμικής κρίσης" και στα 130 δολάρια τις αμέσως επόμενες ημέρες.
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/638360/politiko-prosopo-vazei-sto-kadro-tis-upothesis-o-kadas/
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright ? 2009-2010 All Rights Reserved. 上海宜联家具有限公司 版权所有   沪ICP备11027469号-2
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:
联系地址:上海市奉贤区大叶公路6958号    邮政编码:210000