网站标志
商品搜索
Search: 
会员登录信息
您好,欢迎光临本站!    请 登录  或  注册
当前位置
点评详情
发布于:2019-3-14 00:21:16  访问:16 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
ΟΣΕ SmackDown Αμερικανοί ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Αυτός είναι ο «Αριστερός» δήμαρχος της Νέας Υόρκης
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Μετά τον πολυεκατομμυριούχο Μπλούμπεργκ τα ηνία της σημαντικότερης πόλης-επιχείρησης του κόσμου αναλαμβάνει ο ακτιβιστής - Από τα χρόνια του ακτιβισμού στη διοίκηση του δήμου-τέρας
..."
Αυτός είναι ο «Αριστερός» δήμαρχος της Νέας Υόρκης ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μετά τον πολυεκατομμυριούχο Μπλούμπεργκ τα ηνία της σημαντικότερης πόλης-επιχείρησης του κόσμου αναλαμβάνει ο ακτιβιστής - Από τα χρόνια του ακτιβισμού στη διοίκηση του δήμου-τέραςΔραστήριος, ακτιβιστής, δοτικός, ψηλός, υπναράς… Πολλά είναι τα χαρακτηριστικά, τα οποία του προσδίδουν οι Αμερικανοί φίλοι και αντίπαλοί του. Ωστόσο, το στοιχείο που κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες είναι ένα: δήμαρχος.
Ο Μπιλ Ντε Μπλάζιο, είναι ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, της μητρόπολης, του πολυπολιτισμικού κέντρου που συνήθιζε να προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων από ολόκληρο τον κόσμο, ο τόπος όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
Ο Αμερικανός, ιταλικής κατ αγωγής, Μπιλ Ντε Μπλάζιο, είναι μέρος αυτού του ονείρου, αν και εκείνος φανταζόταν ότι στη ζωή του θα έσωζε με την προσφορά του ξεχασμένες κοινότητες της Νικαράγουας, θα υποστήριζε τους μαχητές κάθε λογής και θα συνέχιζε να μιλάει με τσιτάτα του Φράνκλιν Ρούσβελτ, του Καρλ Μαρξ και στίχους του Μπομπ Μάρλει.
Ήταν 26 ετών όταν έφτασε στη Νικαράγουα και εντάχθηκε σε εθελοντικό πρόγραμμα διανέμοντας φαγητό και φάρμακα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη, την ώρα που οι πολίτες έπειτα από πολυετή εμφύλιο πόλεμο γίνονταν μάρτυρες της ανατ ροπής του καθεστώτος Αναστάσιο Σομόζα από τους Σαντινίστας.
Από τη Νικαράγουα έφυγε με τις αποσκευές γεμάτες με μία οπτική, ένα όραμα που δεν ήταν άλλο από την πιθανότητα μίας αδέσμευτης αριστερής κυβέρνησης.
Με ξεκάθαρη ματιά κατά του πολέμου, κατά των πυραυλικών συστημάτων, κατά των εντάσεων και υπέρ της ισότητας και της υπεράσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων, ο Ντε Μπλάζιο διαμόρφωσε μία σαφή ιδεολογία που τον οδήγησε στη σημερινή νίκη.
«Έχω μία επιθυμία που έχουν όλοι οι ακτιβιστές: θέλω να βελτιώσω τη ζωή των ανθρώπων», δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξη και πιθανώς αυτό ήταν το στοιχείο που τον έκανε να ξεχωρίσει από τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του Τζόζεφ Λότα, κατατροπώνοντάς τον με περισσότερο από 72%.
Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η υπόσχεση που έδωσε για δικαιότερη φορολογία, με τους πλούσιους να καλούνται να πληρώσουν περισσότερο από ό,τι οι φτωχότεροι, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την προσχολική αγωγή και για άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα μετά το σχολείο, που ελπίζει πως θα οδηγήσει σε έναν «δημοκρατικό σοσιαλισμό».
Με σπουδές πολιτικών Επιστημών Λατινικής Αμερικής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, η παραμονή του στη Νικαράγουα ήταν καταλυτική. Κατά τη διάρκεια του εθελοντικού έργου του βρέθηκε σε μία κλινική στην περιοχή Μασάγια, όπου, όπως αναφέρουν οι New York Times, ο Ντε Μπλάζιο είχε μία «επιφοίτηση»: οι γιατροί είχαν έναν χάρτη με κάθε σπίτι όπου έπρεπε να περάσουν πόρτα-πόρτα και να μιλήσουν για την αναγκαιότητα της υγιεινής.
«Η ιδέα ήταν απλή, όμως, ο Ντε Μπλάζιο την εξέλαβε σαν σύμβολο αυτού που θα μπορούσε να είναι μία στιβαρή κυβέρνηση, που βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό με τις ανάγκες της κοινότητας», αναφέρει το δημοσίευμα.
Πράγματι, ο νέος δήμαρχος του «μεγάλου μήλου» επέστρεψε στις ΗΠΑ με την ιδέα της υγείας πολύ ξεκάθαρη. Γνώριζε πως η κυβέρνηση πρέπει να βρίσκεται σε επαφή με τον λαό, εικόνα που παραπέμπει και στις προσπάθειες του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, να αποδείξει το σημαντικό ρόλο της μεταρρύθμισης της υγείας, του περίφημου Obamacare.
Πώς, ωστόσο ένας άνθρωπος που έχει χαράξει την πορεία του βάσει των ριζικών αλλαγών στο καθεστώς μίας χώρας που δοκιμάστηκε σκληρά, ο οποίος συμπορεύτηκε με τους ανήμπορους ανθρώπους και γαλουχήθηκε στην αριστερή ιδεολογία, θα καταφέρει να διοικήσει ένα δήμο-τέρας, ένα δήμο-επιχείρηση;
Πως οι ιδέες του θα βρουν εφαρμογή την ώρα που θα κληθεί να διαχειριστεί 300.000 υπαλλήλους, με έναν προϋπολογισμό 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων και θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία κληρονομιά που άφησε πίσω του ο πολυεκατομμυριούχος Μάικλ Μπλούμπεργκ;
Ο 52χρονος Δημοκρατικός θα ορκιστεί την 1η Ιανουαρίου του 2014, θα γίνει ο 109ατος δήμαρχος της πόλης και από εκείνη τη στιγμή δε θα μπορεί να συμμετάσχει σε διαμαρ τυρίες υπέρ της διατήρησης νοσοκομείων, δε θα μπορεί να φωνάζει συνθήματα μαζί με άλλους διαδηλωτές. Θα πρέπει να κάνει πράξη όσα πρεσβεύει και όσα διατείνεται ότι επιθυμεί να θέσει σε εφαρμογή. 
Στο μεταξύ και μέχρι να ορκιστεί θα εξακολουθήσει να χορεύει δημόσια το περιβόητο «Smackdown», το οποίο διδάσκουν καθηγητές χορού σε επίδοξους χορευτές, θα συνεχίσει να μιμείται το κρώξιμο της χήνας, για το οποίο είναι διάσημος, θα φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη σύζυγό και τα παιδιά του και θα κοιμάται μέχρι αργά το πρωί, όπως ο αντίπαλός του τον είχε κατηγορήσει.
Όταν ξυπνήσει, όμως, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα…
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της wikipedia.orgΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640">
YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640">
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις
Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας - Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία - συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.
Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.
Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.
Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και
φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000
φαρμακευτικά σκευάσματα.
Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.
Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το
κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.
Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.
Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.
Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%
Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς
Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.
Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.
Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το
οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον
υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική
συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός
νόμος Λοβέρδου.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
source: http://www.protothema.gr/world/article/326092/autos-einai-o-aristeros-dimarhos-tis-neas-uorkis-/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright ? 2009-2010 All Rights Reserved. 上海宜联家具有限公司 版权所有   沪ICP备11027469号-2
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:
联系地址:上海市奉贤区大叶公路6958号    邮政编码:210000