网站标志
商品搜索
Search: 
会员登录信息
您好,欢迎光临本站!    请 登录  或  注册
当前位置
点评详情
发布于:2020-1-10 01:08:25  访问:18 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
κυβέρνηση πρωθυπουργός Σαμαράς ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Δεύτερη ημέρα συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΒΟΛΟΥ Δεύτερη ημέρα συζήτησης επί ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ της ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ"
Δεύτερη ημέρα συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ
Η σημερινή συνεδρίαση ξεκινήσε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, ενώ θα κλείσει αύριο Κυριακή, οπότε θα γίνει η ονομαστική ψηφοφορία το αργότερο μέχρι τα μεσάνυχτα. 
Κατά την έναρξη της συζήτησης  ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, «θλιβερή συνέχεια των πλέον συντηρητικών αντιλήψεων», προσθέτοντας ότι «μοιράζουν υποσχέσεις σε όλους και σε όλα. Είναι κολλημένοι στο "όχι" σε όλα. Η κυβέρνηση θα βγει πιο ενισχυμένη».
Από την πλευρά της η κ. η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου, έκανε λόγο για «κοινωνική αναλγησία με στόχο την ολική εξαφάνιση», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «κοινωνικό εμφύλιο και τη θλιβερή θεωρία των δύο άκρων».
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τόνισε χθες ότι η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα και έρχεται, όπως είπε, σε μία κρίσιμη διαπραγματευτικά στιγμή.
Βαριές κατηγορίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε χθες και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του Κινήματος. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε λόγο για «πράξη απροκάλυπτης εθνικής ανευθυνότητας», η οποία «υπονομεύει τις προσπάθειες της χώρας να εμφανιστεί ενιαία σε μια δύσκολη διαπραγμάτευση με την τρόικα».
Διαβάστε επίσης:
Το σκεπτικό πίσω από την πρωτοβουλία για την πρόταση μομφής
Πρόταση μομφής: Μετρούν «κεφάλια» και ψάχνουν για «αντάρτες»
Η πρόταση μομφής ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου»
«ΗΔημοκρατία δεν φοβάται τις μομφές»
Κεδίκογλου: ΟΣΥΡΙΖΑ έπαιξε το τελευταίο του «χαρτί»!
newsbomb.grΠΑΣΟΚ: Ευχαριστούμε τον κ. Τσίπρα!
Τι ορίζει ο Κανονισμός για την πρόταση δυσπιστίας
Πρόταση μομφής κατέθεσε οΣΥΡΙΖΑ
Καρατζαφέρης: Κόκκινα τριαντάφυλλα στον Αλ. Τσίπρα
Τι προβλέπει το Αρθρo 142 που επικαλέστηκε ο Αλ. Τσίπρας
 
 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο
Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.
DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork" allowfullscreen="" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" style="width: 640px; height: 480px;" itemprop="video" itemscope="" itemtype="http://schema.org/VideoObject" frameborder="0" height="480" width="640">
<span itemprop="name" content="Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο"></span>
<span itemprop="description" content=""></span>
<span itemprop="duration" content=""></span>
<span itemprop="thumbnail" content=""></span>
<span itemprop="width" content="640"></span>
<span itemprop="height" content="480"></span>
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ
Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστόΣε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ενστάσεις εντοπίζονται στην διάταξη που καταργεί την ελάχιστη αμοιβή τους olomeleia.grolomeleia.grδικηγόρους του ιδιωτικού τομέα (σ.σ. ζητούν ελάχιστη αμοιβή αντίστοιχη με τους olomeleia.grolomeleia.grδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.
Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».
Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:
Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.
Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 932.000. Το 2013 στην Αθήνα 7.747 olomeleia.grδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 παραστάσεις είχαν μόλις 50 olomeleia.grδικηγόροι (1/20 του συνόλου).
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ
source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/367954/deyteri-imera-syzitisis-epi-tis-protasis-dyspistias-toy-syriza
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright ? 2009-2010 All Rights Reserved. 上海宜联家具有限公司 版权所有   沪ICP备11027469号-2
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:
联系地址:上海市奉贤区大叶公路6958号    邮政编码:210000